900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Пірометр термометр безконтактний інфрачервоний Flus IR-809 (-50...+1050)

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: FLUS "IR-809"

Виробник: Flus Technology

Ціна: 2,600 грн.

Характеристики

Зв'язок з ПК: немає
Підсвічування дисплею: є
Роздільна здатність по температурі: 0.1°C
Математичні операції: MAX (макс. температура), MIN (мін. температура)
Оптична роздільна здатність D:S: 30:1
Коефіцієнт емісії: Змінний (0.1~1)
Об'єм внутрішноїпам'яті: немає
Довжина хвилі: 8...14 мкм
Лазерна указка: 1 промінь
Контроль діапазону: немає
Діапазон вимірювання температури (термопара): -50...350℃
Похибка вимірювання температури (термопара): -
Додаткові функції пірометрів: немає
Похибка вимірювання температури: ±1.5% ±2°C (выше 0°C)
Тип батарейок: Крона
Гарантія: 12 міс.
Комплектація: Вимірювач температури IR-809упаковкаПосібник користувачабатарейка 9В
Країна виробник: Китай
Розмір: 156х99х28 мм
Додаткові характеристики: Діапазон вимірювання: від -50 ℃ до 1050 ℃ Дискретність: 0.1 ℃ або 0.1 ℉ Похибка: 1,5% Коефіцієнт візування: 30: 1 Час відгуку: 250 мс Спектральний діапазон: 8-14 um EMS: 0,1-1,00 робоча температура: від 0 до + 50 ℃ робоча вологість: 10-95%
Кількість батарейок: 1 шт.
Живлення: 1 батарейка 9V "Крона"
Час вимірювання: 0.25 с

Опис Пірометр термометр безконтактний інфрачервоний Flus IR-809 (-50...+1050)

Лазерний пірометр IR-809 FLUS (ІР-809 ФЛУС) - безконтактний термометр з розширеним температурним діапазоном, збільшеним показником візування, регульованим коефіцієнтом емісії, дисплеєм з відображенням необхідної інформації, призначений для вирішення переважно виробничих завдань, включаючи контроль технологічних операцій з температурою деталей, напівфабрикатів і готових виробів до 1000 градусів.

Інфрачервоний пірометр IR-809 відноситься до високотемпературної серії, при цьому дуже простий в навчанні, зручний в експлуатації і не вимагає обслуговування, крім заміни батареї. Управління та налаштування проводиться трьома кнопками, а запуск процесу сканування температури - при натисканні на курок. У центральній частині дисплея показується величина поточної температури з точністю до десятих, вгорі - обраний коефіцієнт емісії, і значки режимів підсвічування і лазера, в нижній - максимальне/мінімальне значення. Дистанційне безпечне вимірювання температури поверхонь практично з будь-яким покриттям – саме для цього призначений пірометр лазерний IR-809, що характеризується швидким часом відгуку при контролі швидко мінливих теплових процесів.

Змінний коефіцієнт емісії. При безконтактному вимірюванні температури об'єктів з різною відбивною здатністю виникає питання достовірності показань. Коефіцієнт теплового випромінювання змінюється в десятки разів. У найпростіших пірометрах функція підстроювання коефіцієнта емісії відсутня. Безконтактний інфрачервоний термометр IR-809 налаштовується для дослідження поверхонь нового або невідомого типу буквально за кілька хвилин: пофарбованої, шліфованої, гладкої, шорсткої, матової і виду матеріалу: метал, дерево, штукатурка, бетон, цегла, папір, плитка та інші.

Лазерний приціл. ІЧ теплове випромінювання візуально не спостерігається. Надійний контроль “попадання в ціль” забезпечить лазерний покажчик. Збільшена оптична роздільна здатність до 30:1. Теоретично це відкриває можливість вимірювати температуру об'єкта висотою або діаметром 1 метр з відстані до 30 метрів. Практично для гарантії точності краще наблизитися і співвіднести розміри і відстань, щоб об'єкт постійно перебував у полі зору оптичної лінзи і не впливало інфрачервоне випромінювання з довколишніх областей.

Області застосування:

  1. У металургійних цехах доступний дистанційний контроль процесів плавки, гарту, відпалу і нормалізації металів і сплавів, включаючи магнію, свинцю, цинку, алюмінію і срібла.
  2. У машинобудівній галузі дистанційний термометр використовується для температурного контролю корпусів і рухомих механічних деталей: підшипників, редукторів, зубчастих передач.
  3. У електротехніці ІЧ термометр відкриває можливості моніторингу теплового режиму обладнання, що знаходиться під небезпечно високою напругою, в важкодоступних для безпосереднього вимірювання місцях: трансформатори, електродвигуни, електрощитові, високовольтні шини, роз'єми і клеми.
  4. У житлово-комунальній сфері важливий контроль, щоб не допустити аварій в димоходах, котлах, трубах центрального опалення і гарячої води.

У серію входять ідентичні пірометри, що відрізняються тільки максимальною температурою: IR-806 (до 650°С), IR-808 (до 850°С),IR-809 (до 1050°С).

Особливості:

  • Точне безконтактне вимірювання на відстані.
  • Настроюваний коефіцієнт емісії.
  • Лазерна указка для візуального контролю.
  • Вибір одиниць виміру ℃/℉.
  • Фіксація MAX, MIN.
  • LCD дисплей з великими цифрами.
  • Підсвічування для роботи при зниженій освітленості.
  • Автовимкнення.
  • Індикатор низького розряду батареї.

Основні характеристики:

Діапазон вимірювання -50 ℃ ~ + 1050 ℃
-58 ℉ ~ + 1 922 ℉
Точність ±4℃ (до 0),±1.5%±2℃
Час відгуку 250 мс
Коефіцієнт емісії (регулюється) 0.1~1.0
Оптичний показник візування 30:1
Крок вимірювання до 1000 ℃ 0.1 ℃
Крок вимірювання понад 1000 ℃ 1 ℃
Спектральний діапазон 8~14um
Лазер
Автовимкнення
Підсвічування
Індикатор низького розряду
Індикатор переповнення
MAX/MIN/HOLD
Живлення 1 батарейка 9V "Крона"
Умови експлуатації
температура 0 ℃ ~ +50 ℃
вологість 95% RH
Умови зберігання
температура -20 ℃ ~ +70 ℃
вологість 80% RH
Розміри (ДхШхВ) 156х99х28 мм
Вага 140 г
Гарантія 1 рік

Комплектація:

  • вимірювальний прилад;
  • упаковка;
  • керівництво користувача;
  • батарейка 9В.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.