900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Пірометр термометр безконтактний інфрачервоний FLUS IR-866 (-50...+2250)

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: FLUS "IR-866"

Виробник: Flus Technology

Ціна: 9,340 грн.

Характеристики

Зв'язок з ПК: неиає
Підсвічування дисплею: є
Роздільна здатність по температурі: 0.1°C
Математичні операції: MAX (макс. температура), DIF (різниця температур), AVG (серед. температура), MIN (мін. температура)
Оптична роздільна здатність D:S: 50:1
Коефіцієнт емісії: Змінний (0.1~1)
Об'єм внутрішноїпам'яті: немає
Довжина хвилі: 8...14 мкм
Лазерна указка: 1 промінь
Контроль діапазону: є
Діапазон вимірювання температури (термопара): -50...350℃
Похибка вимірювання температури (термопара): -
Похибка вимірювання температури: ±1.5% ±2°C (выше 0°C)
Тип батарейок: Крона
Гарантія: 12 міс.
Комплектація: Пірометр IR-866 FLUS;кейс;упаковка;штатив;Посібник користувача;Батарейка 9В.
Країна виробник: Китай
Розмір: 192х126х60 мм
Додаткові характеристики: Коефіцієнт візування: 50: 1
Кількість батарейок: 1 шт.
Живлення: 1 батарейка 9V "Крона"
Час вимірювання: 0.25 с

Опис Пірометр термометр безконтактний інфрачервоний FLUS IR-866 (-50...+2250)

Самий високотемпературний в серії, професійний пірометр IR-866 FLUS (ІР-866 ФЛУС) для дистанційного вимірювання екстремальної температури вище 2000 ° С відрізняється високою оптичною роздільною здатністю 50: 1, точної ручним регулюванням коефіцієнта емісії під відбивну здатність поверхні {0,1-1, 0}, наявністю функції контролю діапазону і призначений для вирішення складних завдань на промислових об'єктах при контролі технологічних процесів.

Віддалене, на солідному відстані, а значить безконтактне вимірювання температури нагрітих об'єктів, включаючи розпечені поверхні металевих заготовок і напівфабрикатів практично з будь-яким покриттям - для цього призначений промисловий інструмент IR-866, який характеризується прискореною реакцією при швидко мінливих температурних режимах деталей, заготовок, злитків, включаючи металургію, термообробку і ін.

Збільшене оптичне дозвіл

Показник візування 50: 1 спеціально збільшений для роботи без ризику, щоб персонал не наближався до небезпечної зони. І при цьому отримував точний результат. Причому для предметів зменшених розмірів, що містяться в поле зору.

Адаптивний коефіцієнт емісії

При послідовному вимірі температури предметів зі значно відрізняються покриттями завжди виникає питання достовірності. Відбивна здатність змінюється в десятки разів. У бюджетних пристроях опція підстроювання відсутня. І наприклад для стіни будинку, окисленої деталі або закопченого димоходу різниця складе десяток-другий градусів. За кілька натискань на клавішу SEL пірометр IR-866 FLUS запам'ятовує в пам'яті відповідний коефіцієнт і можна приступати до роботи. Якщо змінився матеріалу, вид поверхні і т.д., просто задаємо інше значення.

Автоматичний контроль діапазону

Щоб не лічити про себе, чи відповідає поточне значення нормативному показнику, задавайте межі: верхній і нижній. Як тільки величина вийде за межі, прозвучить зумер. Можна навіть не дивитися на дисплей. Це знижує ймовірність помилок. Особливо якщо контрольну процедуру доводиться повторювати безліч разів протягом дня.

Лазерний приціл

Щоб небажаний тепловий потік з сторонніх об'єктів не потрапляв в оптичну приймальню систему, направляйте промінь з червоною крапкою в центр досліджуваного об'єкта і контролюйте візуально, щоб не було відхилення до кінця процесу вимірювання.

3-х рядковий дисплей - все показники як на долоні

  1. Верхній рядок. Коефіцієнт зміни емісії; індикатор підсвічування; значок включеного лазера.
  2. Середній ряд. Значення температури в поточний момент часу.
  3. Нижня рядок. MAX / MIN значення, індикатор розряду.

Використовувати контактну термопару для контролю високотемпературних операцій ризиковано. Будуть потрібні дорогі витратні матеріали, захисні костюми. І все одно залишається ризик від іскор, бризок, гарячої пари. Великі витрати часу. IR-866 FLUS успішно вирішує всі зазначені проблеми, завдяки чому набув широкої популярності практично в усіх базових галузях економіки України:

  1. У металургії завдяки високому оптичному дозволу і кордоні до 2250 ° С за допомогою інфрачервоного пірометра доступний високотемпературний контроль процесів виплавки, загартування, відпалу, нормалізації, охолодження кольорових і чорних металів і сплавів: магнію, свинцю, кремнію, цинку, алюмінію, олова срібла, золота, чавуну, сталі і тугоплавких нихрома і фехралю.
  2. В електротехніці відкриваються можливості моніторингу теплового режиму обладнання, що знаходиться під небезпечно високою напругою, в важкодоступних для безпосереднього вимірювання місцях: трансформатори, електродвигуни, електрощитові, високовольтні шини, роз'єми і клеми.
  3. У машинобудівній галузі використовується для температурного контролю корпусів і рухомих механічних деталей: підшипників, редукторів, зубчастих передач.

Особливості:

  • Точне віддалене вимірювання температури.
  • Настроюваний коефіцієнт емісії.
  • Лазерна указка для візуального контролю.
  • Вибір одиниць виміру ℃/℉.
  • Звукова сигналізація при виході за межі діапазону.
  • Фіксація MAX, MIN, середнього, диференціального значень.
  • 3-х рядковий РК дисплей з великими цифрами.
  • Підсвічування для роботи при зниженій освітленості.
  • Автовимкнення.
  • Індикатор низького розряду батареї.

Комплектація:

  • вимірювальний прилад;
  • кейс;
  • упаковка;
  • штатив;
  • керівництво користувача;
  • батарейка 9В.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.