900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Фольксваген Пассат (Volkswagen Passat) 2.0i -16V sedan variant 94-96/Фольксваген Венто (Volkswagen Vento) 2.8VR6 07/95 -04/98 Чернівці (30.136 RK)

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 30.136 RK

Виробник: SKS

Ціна: 898 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Passat
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 1H0 253 209 F, 3A0 253 209
Номер Bosal: 233-335
Номер Walker: 19681

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Фольксваген Пассат (Volkswagen Passat) 2.0i -16V sedan variant 94-96/Фольксваген Венто (Volkswagen Vento) 2.8VR6 07/95 -04/98 Чернівці (30.136 RK)

Надійною трубка вихлопної системи автомашини може бути в ситуаціях, якщо враховані три вимоги. Якщо трубка вихлопу зроблена з якісної сталі належної товщини і все настановні і зварні роботи при її монтажі зроблені кваліфіковано. За вищезазначених умов ви надовго забудете про проблеми з вихлопною системою вашого авто. Саме таку трубу вихлопу ви можете купити у нас в інтернет магазині.

Ми представляємо трубу вихлопної системи для автомобіля Фольцваген Пассат Седан за найкращою вартості і відмінної якості. Труба для Volkswagen Passat - 30.136 RK має країну виробника Україна.

Наша компанія вже довгий період займається деталями системи вихлопу для автомобілів різноманітних марок і моделей, наш багатий досвід дозволяє надати вам тільки кращі варіанти за критерієм якості і ціни. Дана запчастина не вимагає змін при кріпленні в систему вихлопу, вона розрахована на монтаж на класичне місце. Ви шукайте і інші компоненти вихлопу для Фольцваген Пассат Седан, їх також ви можете придбати на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.