900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Фольксваген Транспортер IV (Volkswagen Transporter IV) 90-96 Чернівці (30.212) RK

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 30.212 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,432 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Transporter IV
Тип техніки: Мікроавтобус
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 028253609C, 044253609AE, 044253609L
Номер Bosal: 283-925
Номер Walker: 19692

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Фольксваген Транспортер IV (Volkswagen Transporter IV) 90-96 Чернівці (30.212) RK

Особливо переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви хочете змонтувати стоковий глушник, не хочеться. При цьому втратити в якості теж буде помилкою, так як через нетривалий проміжок часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. Саме тому ми підібрали в нашому інтернет магазині деталі, які відмінно влаштують вас за поєднанням якості і вартості. Тут ви можете придбати глушник Фольцваген Транспортер Т4. Ми представляємо деталі зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Volkswagen Transporter IV - 30.212 RK має країну виробника - Україна. При його створенні була використана чудова сталь стандартної товщини, що дозволяє прослужити виробу кілька років без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі типорозміри. Ви бажаєте встановити нашу вихлопну трубу самостійно, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на штатне місце без зайвих труднощів.

Начинка глушника відповідає всім вимогам виробника автомобіля за характеристиками зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від мотораотработанних газів.

Якщо вам необхідна більш повна інформація про цю запчастини, тоді вам варто звернутися до наших співробітників. Ми допоможемо вам замовити потрібну запчастину вірно.

Ви вибираєте і інші деталі на систему вихлопу Фольцваген Транспортер Т4, тоді розгляньте відповідні варіанти у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.