900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба приймальна 69.18 Mersedes 6-9 T 609D/709 D/711D Чернівці Rk

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 69.18 RK

Виробник: SKS

Ціна: 786 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Mercedes
Модель: 6-9
Тип техніки: Вантажний автомобіль
Деталь: Труба приймальна
Номер Dinex: 51128
Оригінальний номер: 669.490.1219

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
69.18
Polmostrow

752 грн.

Опис Труба приймальна 69.18 Mersedes 6-9 T 609D/709 D/711D Чернівці Rk

Труба приймальна в системі вихлопу авто отримує найбільші температурні перевантаження і найбільші коливання при роботі мотора, щодо інших компонентів цього вузла авто. Саме тому вона повинна бути хорошої якості, і виконана з належною стали по товщині і типу. У нашому інтернет магазині ви маєте можливість купити колекторну трубу для автомашини Мерседес 6-9, що відповідає цим вимогам і за вигідною вартості. Наша фірма має великий досвід продажів запчастин до системи глушника для самих різних автомашин і вибираємо виробників вдумливо. Тут ви можете придбати прийомні штани глушника для Mersedes 6-9 - 69.18 RK, виробник - Україна.

Наша приймальня труба розрахована на монтаж на рідне місце і без проблем замінить оригінальну фабричну запчастину. У ній передбачені всі точки кріплення, метод кріплення, вид труби і типорозміри. Ці штани глушника спроектовані під конкретну модель авто, і враховують його технічні характеристики, рік виходу, варіант кузова і т.д.

Високий рівень професіоналізму нашого персоналу і знаходження багатьох позицій нашого магазину на складі, дозволяє придбати виріб саме під ваш автомобіль, і в самі стислі терміни відправити вам вашу покупку. Щоб переконатися в цьому, просто зателефонуйте до нас.

Ви хочете купити і інші деталі системи глушника до Мерседес 6-9, тоді вам варто вивчити наш асортимент і вибрати їх там.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.