900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Мазда 6 (Mazda 6) 2.0/2.3 05-07 (12.215) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 12.215

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,987 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mazda
Модель: 6
Тип кузова: Седан Комбі Хетчбек
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: L39940200A
Номер Bosal: 171-019

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Мазда 6 (Mazda 6) 2.0/2.3 05-07 (12.215) Polmostrow

Для вашого Мазда 6 Седан, Комбі, Хетчбек необхідна вихлопна труба і глушник, нову і недорогу деталь ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Mazda 6 - 12.215 Polmostrow за приємною вартістю, виробник - Польща.

Глушник зібраний з хорошої сталі необхідної товщини і має захисне напилення, що наноситься заводським методом за спеціальною технологією. Таке технологічне рішення дозволяє захистити запчастина від руйнівних середовищ при експлуатації авто, а також збільшити термін використання запчастини.

Глушник розроблений спеціально під цю модифікацію авто і при складанні без зайвого клопоту стає на стандартне місце. У глушаке враховуються всі типорозміри, конфігурація і точки приєднання. Деталь сконструйована з урахуванням характеристик і потужності мотора автомашини цієї моделі, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви маєте право розраховувати на допомогу наших менеджерів. Ми зможемо допомогти вам правильно вибрати глушник для вашого авто. Також у продажу є інші компоненти вихлопу на систему вихлопу Мазда 6 Седан, Комбі, Хетчбек.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.