900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Мітсубісі Спейс Стар (Mitsubishi Space Star) (14.101) 1.3/1.6/1.8 01-05 Polmostrow

Код товару: 14.101

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,083 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mitsubishi
Модель: Space Star
Тип кузова: Компактвен
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: MR 464956
Номер Bosal: 283-153
Номер Walker: 22737

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Мітсубісі Спейс Стар (Mitsubishi Space Star) (14.101) 1.3/1.6/1.8 01-05 Polmostrow

У вас з'явилася потреба купити резонатор до авто Мітсубіші Спайс Стар Компактвен, тоді вам має сенс замовити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми можемо надати оптимальну вартість на резонатор глушника Mitsubishi Space Star - 14.101 Polmostrow, виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову властивість, яке стає можливим за рахунок застосування стали необхідної товщини. Внутрішні і зовнішні поверхні резонатора - середнього глушника мають додаткове антикорозійне напилення. Це дозволяє відчутно збільшити термін служби запчастини, а також на довгий термін захистити резонатор від впливу агресивних чинників. На цій сторінці є до продажу саме цей варіант вироби.

Резонатор розроблений конструкторами підприємства виготовлювача таким чином, щоб точно поєднуватися з оригінальними деталями вихлопної системи. У ньому дотримані всі типорозміри і точки кріплення. виріб монтується в вихлопну систему без додаткових складнощів.

Дана деталь системи вихлопу враховує всі технічні характеристики автомобіля: тип і потужність двигуна, модель і рік випуску, вид кузова. При замовленні резонатора обов'язково потрібно врахувати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.