900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Мітсубісі Спейс Вагон (Mitsubishi SPACE WAGON) (14.112) 1.8D/2.0D 91-96 Polmostrow

Код товару: 14.112

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,148 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mitsubishi
Модель: Space Wagon
Тип кузова: Мінівен
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: MB687119
Номер Bosal: 285-577

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Мітсубісі Спейс Вагон (Mitsubishi SPACE WAGON) (14.112) 1.8D/2.0D 91-96 Polmostrow

Ви хочете купити резонатор до авто Мітсубіші Спайс вагон Мінівен, тоді вам неодмінно варто детальніше вивчити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми готові дати відмінну вартість на резонатор глушника Mitsubishi SPACE WAGON - 14.112 Polmostrow, виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має хорошу якість, яке стає можливим за допомогою застосування стали необхідної товщини. Всі поверхні резонатора - середнього глушника мають спеціальне антикорозійне нанесення. Це дозволяє сильно збільшити термін використання виробу, а також на тривалий термін захистити резонатор від впливу агресивних чинників. Тут є до продажу саме такий варіант резонатора.

Резонатор розроблений конструкторами компанії виробника таким чином, щоб точно збігатися з рідними елементами вихлопної системи. У ньому дотримані всі габаритні розміри і точки кріплення. деталь встановлюється в систему вихлопу без складнощів.

Дана запчастина вихлопної системи враховує всі технічні характеристики авто: тип і потужність мотора, модель і рік випуску, вид кузова. При покупці резонатора обов'язково потрібно виконати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.