900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор ГАЗ 2401 2.5 (40.02) Польща Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 40.02

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,018 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Газ
Модель: 2401
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
40.01
Polmostrow

1,688 грн.

40.06
Polmostrow

971 грн.

40.03
Polmostrow

707 грн.

Опис Резонатор ГАЗ 2401 2.5 (40.02) Польща Polmostrow

У вас з'явилася необхідність купити резонатор до автомобіля ГАЗ 2401 Седан, тоді вам слід придбати варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми можемо надати хорошу вартість на резонатор глушника Volga 2401 - 40.02 Polmostrow, країна виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову властивість, яке виходить за рахунок застосування стали потрібної товщини. Всі поверхні резонатора - середнього глушника мають спеціальне антикорозійне напилення. Це дозволяє відчутно збільшити термін використання виробу, а також на великий термін захистити резонатор від впливу агресивних середовищ. Тут запропонований до продажу саме цей варіант запчастини.

Резонатор розроблений конструкторами компанії виробника так, щоб точно поєднуватися з вже встановленими елементами вихлопу. У ньому дотримані всі габарити і точки кріплення. Запчастина монтується в вихлопну систему без складнощів.

Запропонована запчастина системи вихлопу враховує всі параметри машини: тип і потужність мотора, модель і рік випуску, вид кузова. При виборі резонатора обов'язково необхідно виконати це відповідність.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.