900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Ауді А4 (Audi A4) 1.8-20V 94-01 (01.17) Polmostrow

Код товару: 01.17

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,467 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Audi
Модель: A4
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 8D0 253 409 AA
Номер Bosal: 105-167,105-563
Номер Walker: 21190
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
01.18
Polmostrow

2,371 грн.

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
01.170
Polmostrow

634 грн.

Опис Резонатор Ауді А4 (Audi A4) 1.8-20V 94-01 (01.17) Polmostrow

У вас з'явилася потреба купити резонатор до авто Ауді А4, тоді вам слід замовити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми готові дати чудову вартість на резонатор глушника Audi A4 - 01.17 Polmostrow, країна виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову властивість, яке досягається за рахунок застосування стали потрібної товщини. Зовнішні та внутрішні поверхні резонатора - середнього глушника мають якісне антикорозійне покриття. Це дозволяє відчутно збільшити термін служби запчастини, а також на довгий період часу захистити резонатор від впливу агресивних чинників. На цій сторінці представлений до продажу саме такий варіант деталі.

Резонатор створений конструкторами компанії виробника так, щоб точно збігатися з рідними деталями системи глушника. У ньому враховуються всі розміри і точки з'єднань. виріб входить в систему глушника без додаткових складнощів.

Запропонована запчастина вихлопної системи враховує всі технічні характеристики авто: тип і потужність мотора, модель і рік випуску, вид кузова. При виборі резонатора обов'язково важливо врахувати це відповідність.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.