900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Ауді 80 (Audi 80) 86-91/90 86-91 1.8/2.0 Quattro (01.67) Polmostrow

Код товару: 01.67

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,083 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Audi
Модель: 80
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 893 253 409 C
Номер Bosal: 284-097
Номер Walker: 13962
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Ауді 80 (Audi 80) 86-91/90 86-91 1.8/2.0 Quattro (01.67) Polmostrow

У вас з'явилася необхідність купити резонатор до автомобіля Ауді 80, тоді вам має сенс детальніше вивчити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми готові запропонувати оптимальну вартість на резонатор глушника Audi 80 - 01.67 Polmostrow, виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову властивість, яке виходить за допомогою застосування стали належної товщини. Зовнішні та внутрішні поверхні резонатора - середнього глушника мають додаткове антикорозійне покриття. Це дає можливість сильно збільшити термін експлуатації запчастини, а також на довгий період часу захистити резонатор від впливу агресивних чинників. Тут є до продажу саме такий варіант запчастини.

Резонатор створений конструкторами фірми виробника так, щоб точно поєднуватися з рідними елементами системи глушника. У ньому враховані всі габарити і точки монтажу. виріб монтується в вихлопну систему без доробок.

Дана деталь вихлопної системи враховує всі технічні параметри автомобіля: тип і потужність двигуна, модель і рік випуску, варіант кузова. При замовленні резонатора обов'язково необхідно дотримати відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.