900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Система Фіат Уно (Fiat Uno) 1.4TD 86-89 (07.19) Polmostrow

Код товару: 07.19

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,659 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Uno
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 7592928, 7622496, 7675562
Номер Bosal: 282-237
Номер Walker: 13475,14715
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Система Фіат Уно (Fiat Uno) 1.4TD 86-89 (07.19) Polmostrow

Запчастини хорошої якості для системи глушника вашого автомобіля Фіат Уно на довгий час позбавлять вас від поломок цього вузла. Якщо ви бажаєте заощадити на глушнику і не втратити в якості, тоді купите систему (глушник + резонатор) в нашому інтернет магазині. Наш магазин займається продажем автозапчастин вже довгі роки, а компоненти системи глушника наша спеціалізація, тому ми пропонуємо вам тільки перевірених виробників. В даному випадку ми хочемо вам запропонувати систему для Fiat Uno - 07.19 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Система глушник разом з резонатором пропонуються в комплекті. Вони з великою точністю відповідають заводським оригінальним компонентам і сконструйовані так, щоб оптимально глушити звукову хвилю і не створювати надмірного зворотного тиску вихлопних газів.

З монтажем системи зможе впоратися навіть початківець автомеханік, так як в ній враховані кріпильні місця і положення під кузовом автомашини в точності такі ж, як рідні глушник і резонатор.

Вам необхідно більше інформації про цю запчастини в нашому магазині, тоді просто зверніться до нас. Ми з радістю допоможемо вам купити оптимальний варіант для вашого автомобіля.

У нас у продажу також є і інші компоненти на систему вихлопу Фіат Уно.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.