900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Система Фіат Браво (Fiat Bravo)/Фіат Брава (Fiat Brava) 1.4i S/SX kat. 95- (07.26) Polmostrow

Код товару: 07.26

Виробник: Polmostrow

Ціна: 3,612 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Bravo Brava
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 46 432 518, 46 447 595, 46 465 384
Номер Bosal: 286-239
Номер Walker: 21043
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Система Фіат Браво (Fiat Bravo)/Фіат Брава (Fiat Brava) 1.4i S/SX kat. 95- (07.26) Polmostrow

Запчастини хорошої якості для системи глушника вашого автомобіля Фіат Брава/Браво надовго позбавлять вас від поломок цього вузла. Якщо ви хочете заощадити на деталі і не втратити в якості, тоді купите систему (глушник + резонатор) в нашому інтернет магазині. Наша фірма займається реалізацією автозапчастин вже довгий термін, а вироби системи глушника наша спеціалізація, тому ми пропонуємо вам тільки перевірених виробників. У цьому розділі ми хочемо вам запропонувати систему для Fiat Brava - 07.26 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Система глушник разом з резонатором пропонуються в комплекті. Вони з високою точністю відповідають промисловим оригінальним деталям і налаштовані таким чином, щоб ефективно глушити звукову хвилю і не утворювати надлишкового зворотного тиску відпрацьованих газів.

З монтажем системи зуміє впоратися навіть початківець механік, так як в ній передбачені кріплення і стан під кузовом автомобіля точно такі ж, як оригінальні глушник і резонатор.

Вам хочеться отримати більше інформації про цю позицію в нашому магазині, тоді просто зателефонуйте до нас. Ми із задоволенням допоможемо вам придбати правильний варіант для вашого авто.

У нас в реалізації також є і інші компоненти на систему глушника Фіат Брава/Браво.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.