900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба колекторна Фіат Уно (Fiat Uno) 1.0 b/kat 85-92 (07.246) Polmostrow

Код товару: 07.246

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,459 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Uno
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 7 559 600
Номер Bosal: 935-007
Номер Walker: 09571
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
07.137
Polmostrow

1,706 грн.

Опис Труба колекторна Фіат Уно (Fiat Uno) 1.0 b/kat 85-92 (07.246) Polmostrow

Для будь-якого авто точно виготовлена приймальня труба дозволяє оптимально відводити від двигуна відпрацьовані гази. Тому важливо при комплексному ремонті вихлопної системи авто зробити заміну всіх її компонентів і колекторної труби в тому числі.

Відмінну і недорогу трубу приймальню для автомобіля Фіат Уно ви можете купити в нашому інтернет магазині в даному розділі. Ми представляємо на продаж колекторну трубу на Fiat Uno - 07.246 Polmostrow, за гарною вартості. Виробництво труби - Польща.

Представлена труба розрахована в точності до зазначеної моделі і марку автомашини з дотриманням всіх технічних характеристик двигуна, року випуску і типу кузова. Це дає можливість штани глушника монтувати в двигун до відповідних точки кріплення, розраховані виробником автомобіля.

Ця модель приймальні труби пропонується до покупки у виконанні покриття всіх поверхонь деталі надійним антикорозійним шаром. Такий шар напилюється за допомогою нової технології в заводських умовах, що дозволяє значимо збільшити термін експлуатації запчастини і захищає її на тривалий час від агресивних чинників. Ви можете бути впевнені у високій якості представленої приймальні труби.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.