900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Труба приймальна Фіат Сісенто Спортинг (Fiat Seicento Sporting) 1.1 05/98-04 (07.291) Polmostrow

Код товару: 07.291

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,280 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Seicento
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Труба приймальна
Оригінальний номер: 46 521 911
Номер Bosal: 753-835
Номер Walker: 06845
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
07.175
Polmostrow

2,148 грн.

Опис Труба приймальна Фіат Сісенто Спортинг (Fiat Seicento Sporting) 1.1 05/98-04 (07.291) Polmostrow

Для будь-якого авто точно виготовлена приймальня труба дозволяє оптимально виводити від двигуна відпрацьовані гази. Тому важливо при комплексному ремонті системи вихлопу авто виконати заміну всіх її вузлів і колекторної труби в тому числі.

Якісну і за вигідною ціною трубу приймальню для автомобіля Фіат Сеіценто ви можете купити в нашому інтернет магазині в даному розділі. Ми представляємо на продаж колекторну трубу на Fiat Seicento - 07.291 Polmostrow, за вигідною вартості. Виробництво запчастини - Польща.

Представлена труба розрахована спеціально під цю модель і марку автомашини з дотриманням всіх технічних параметрів силового агрегату, року випуску і виду кузова. Це дозволяє штани глушника закріпити в двигун в потрібні точки установки, визначені виробником авто.

Наша модель приймальні труби пропонується до реалізації у виконанні напилення всіх поверхонь вироби захисним антикорозійним шаром. Даний шар напилюється за допомогою особливої технології у виробничих умовах, що дає можливість істотно збільшити термін експлуатації деталі та захищає її на тривалий час від агресивних чинників. Ви можете бути впевнені в хорошій якості запропонованої приймальні труби.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.