900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Система Фіат Мултіпла (Fiat Multipla) 1.6 16V 98 (07.406) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 07.406

Виробник: Polmostrow

Ціна: 4,277 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Multipla
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 46 519 640, 46 749 263
Номер Bosal: 148-167,279-167
Номер Walker: 21453,22319
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Система Фіат Мултіпла (Fiat Multipla) 1.6 16V 98 (07.406) Polmostrow

Запчастини відмінної якості для системи вихлопу вашого авто Фіат Мултіпла на тривалий термін позбавлять вас від поломок цього вузла. Якщо ви хочете заощадити на глушнику і не втратити в якості, тоді замовте систему (глушник + резонатор) в нашому інтернет магазині. Наш магазин займається реалізацією автозапчастин вже довгий термін, а вироби системи вихлопу наша спеціалізація, тому ми пропонуємо вам тільки перевірених виробників. Тут ми хочемо вам запропонувати систему для Fiat Multipla - 07.406 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Система глушник разом з резонатором реалізуються в комплекті. Вони з великою точністю відповідають промисловим оригінальним компонентам і налаштовані таким чином, щоб оптимально компенсувати звукову хвилю і не створювати надмірного зворотного тиску відпрацьованих газів.

З установкою системи зможе впоратися навіть початківець механік, так як в ній передбачені кріпильні місця і положення під кузовом автомобіля точно такі ж, як оригінальні глушник і резонатор.

Вам необхідно більше інформації про цю позицію в нашому магазині, тоді просто зателефонуйте до нас. Ми із задоволенням допоможемо вам купити правильний варіант для вашого авто.

У нас у продажу також є і інші компоненти на систему вихлопу Фіат Мултіпла.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.