900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Фольксваген Кадді III (Volkswagen Caddy III) 1,6і (30.610) RK

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 30.610 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,017 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Caddy III
Тип кузова: Комбі
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 2K0253209A
Номер Bosal: 279-313
Номер Walker: 23303
Час доставки: 1-3 дня

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Фольксваген Кадді III (Volkswagen Caddy III) 1,6і (30.610) RK

Далеко не завжди бюджетна деталь системи глушника авто повинна бути низької якості. Тут необхідно врахувати також товщину стали і рівень збірки. Якщо ви зіткнулися з проблемою пошуку хорошого по малій вартості резонатора для {автомобіля Фольксваген Кадді Комбі, тоді вам обов'язково слід вибрати дану позицію, запропоновану в нашому інтернет магазині. Ми маємо величезний досвід реалізації компонентів вихлопної системи, тому зосередилися на асортименті тільки відомих виробників. Не виключенням стане і резонатор - середній глушник для Volkswagen Caddy - 30.610 RK, країна виробник - Україна.

При розробці цього додаткового глушника (резонатора) застосовувалася тільки якісна сталь класичної товщини, а також збережена з усіма деталями його конфігурація і розміри. При монтажі старого резонатора на наш новий ви не порушите налаштувань заводу виробника автомашини по силі шуму і характеристикам опору потоку відпрацьованих газів по системі глушника.

Вірно вибрати новий резонатор дуже важливо. Слід враховувати характеристики мотора авто, тип кузова і ряд інших характеристик. Якщо у вас є труднощі в даному питанні, то ви можете спертися на нас. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір, а також запропонуємо відмінну ціну!

Вам також необхідні інші компоненти вихлопу до Фольксваген Кадді Комбі, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.