900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Гофра глушника Iveco Eurotrackker, EuroTech, Eurostar 92- (64.18) din 28203 Polmostrow алюмінієвий

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 64.18

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,401 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Iveco
Модель: Eurotrackker
Тип техніки: Вантажний автомобіль
Номер Dinex: 28203
Оригінальний номер: 41011873, 8137150, 8162322
Час доставки: 1-3 дня

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
64.05
Polmostrow

1,330 грн.

Опис Гофра глушника Iveco Eurotrackker, EuroTech, Eurostar 92- (64.18) din 28203 Polmostrow алюмінієвий

До вашої Івеко ЄвроКарго потрібна вихлопна труба і глушник, якісну і бюджетну запчастина ви можете купити у нас в інтернет магазині. Ми пропонуємо глушак Iveco Eurotrackker - 64.18 Polmostrow за прийнятною вартістю, виробник - Польща.

Глушник виготовлений з гарної сталі необхідної товщини і має додаткове захисне покриття, зроблене заводським методом за особливою технологією. Таке рішення надає можливість захистити деталь від агресивних середовищ під час експлуатації автомобіля, а також збільшити термін роботи деталі.

Глушник розроблений спеціально під цю модифікацію авто і при складанні без проблем встановлюється на стандартне місце. У глушаке враховуються всі габаритні розміри, діаметр і точки кріплення. Запчастина створена з урахуванням типу і потужності двигуна автомашини цієї моделі, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви можете розраховувати на професіоналізм наших консультантів. Ми зможемо допомогти вам без помилок замовити глушник для вашого авто. Також у продажу є інші запчастини на вихлопну систему Івеко ЄвроКарго.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.