900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Mersedes Axor din 54203 04- (69.203) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 69.203

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,542 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mercedes
Модель: Axor
Тип техніки: Вантажний автомобіль
Деталь: Глушник
Номер Dinex: 54184
Оригінальний номер: 941.490.0719, 941.490.0919
Час доставки: 1-3 дня

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Mersedes Axor din 54203 04- (69.203) Polmostrow

Вашій Мерседес Аксор потрібна вихлопна труба і глушник, надійну і бюджетну запчастина ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Mersedes Axor - 69.203 Polmostrow по відмінної якості і вартості, виробництва - Польща.

Глушник зібраний з хорошої сталі необхідної товщини і має антикорозійне покриття, що наноситься заводським способом за спеціальною технологією. Це рішення дозволяє захистити виріб від руйнівних середовищ в процесі експлуатації автомобіля, а також збільшити період служби деталі.

Глушник спроектований спеціально під цю модифікацію автомашини і при установці без проблем стає на штатне місце. У ньому прораховані всі розміри, конфігурація і точки з'єднання з кузовом. Деталь спроектована з урахуванням типу і потужності двигуна автомобіля цієї моделі, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви маєте право розраховувати на професіоналізм наших менеджерів. Ми допоможемо вам без помилок придбати глушник для вашого авто. Також у продажу є інші деталі на систему вихлопу Мерседес Аксор.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.