900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Труба приймальна з гофрой Mersedes Atego din 54271 04- (69.632) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 69.632

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,773 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mercedes
Модель: Atego
Тип техніки: Вантажний автомобіль
Деталь: Труба приймальна
Номер Dinex: 54271
Оригінальний номер: 970.490.1519
Час доставки: 1-3 дня

Опис Труба приймальна з гофрой Mersedes Atego din 54271 04- (69.632) Polmostrow

Для будь-якого авто точно виготовлена приймальня труба дозволяє оптимально відводити від мотора вихлопні гази. Тому важливо при капітальному ремонті системи вихлопу автомобіля здійснити заміну всіх її компонентів і приймальні труби в тому числі.

Якісну і за вигідною ціною трубу приймальню для авто Мерседес Атего ви можете купити в нашому інтернет магазині в цьому розділі. Ми представляємо на продаж колекторну трубу на Mersedes Atego - 69.632 Polmostrow, по відмінної якості і вартості. Виробництво приймальні труби - Польща.

Представлена запчастина розрахована точно під цю модель і марку авто з дотриманням всіх технічних характеристик мотора, року випуску і виду кузова. Це дає можливість штани глушника закріпити в двигун до відповідних точки установки, розраховані виробником автомобіля.

Наша модель колекторної труби пропонується до покупки в варіанті покриття всіх поверхонь деталі надійним антикорозійним шаром. Такий шар напилюється за допомогою нової технології у виробничих умовах, що дозволяє істотно збільшити термін використання запчастини і захищає її на довгий час від агресивних середовищ. Ви можете бути впевнені в хорошій якості запропонованої запчастини.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.