900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба приймальна Renault Mascott Euro III din 66128 04-10 (70.111) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 70.111

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,751 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Renault
Модель: Mascott
Тип техніки: Мікроавтобус
Деталь: Труба приймальна
Номер Dinex: 66128
Оригінальний номер: 5010537870
Час доставки: 1-3 дня

Опис Труба приймальна Renault Mascott Euro III din 66128 04-10 (70.111) Polmostrow

Для будь-якого авто точно сконструйована приймальня труба дає можливість оптимально відводити від двигуна відпрацьовані гази. Тому важливо при капітальному ремонті системи глушника авто здійснити заміну всіх її вузлів і колекторної труби в тому числі.

Високої якості і за гарною ціною трубу приймальню для автомобіля Рено Маскот ви можете купити в нашому інтернет магазині в даному розділі. Ми пропонуємо на продаж колекторну трубу на Renault Mascott - 70.111 Polmostrow, по чудовою вартості. Виробництво запчастини - Польща.

Представлена деталь розрахована спеціально під цю модель і марку автомашини з урахуванням всіх технічних параметрів двигуна, року випуску і типу кузова. Це дозволяє штани глушника монтувати в мотор до відповідних точки монтажу, зазначені виробником автомобіля.

Ця модель колекторної труби пропонується до покупки у виконанні напилення всіх поверхонь деталі захисним антикорозійним шаром. Даний шар наноситься за допомогою нової технології у виробничих умовах, що дає можливість значимо збільшити час служби деталі і захищає її на тривалий час від агресивних впливів. Ви можете бути впевнені в чудовій якості запропонованої запчастини.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.