900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Резонатор Daewoo Matiz 0.8 98-00 (05.19) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 05.19

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,418 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Daewoo
Модель: Matiz
Тип кузова: Хетчбек
Паливо: Бензин
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 96318316
Номер Bosal: 281-945
Номер Walker: 22071
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
05.20
Polmostrow

2,318 грн.

Опис Резонатор Daewoo Matiz 0.8 98-00 (05.19) Polmostrow

У вас з'явилася необхідність купити резонатор до авто Деу Матіз Хетчбек, тоді вам варто детальніше вивчити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми можемо надати кращу вартість на резонатор глушника Daewoo Matiz - 05.19 Polmostrow, виробник - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має відмінну якість, яке стає можливим за допомогою використання стали потрібної товщини. Внутрішні і зовнішні поверхні резонатора - середнього глушника мають спеціальне антикорозійне нанесення. Це дає можливість значно збільшити термін служби виробу, а також на тривалий термін захистити резонатор від дії агресивних середовищ. На цій сторінці є до продажу саме такий варіант запчастини.

Резонатор створений конструкторами компанії виробника так, щоб точно збігатися з рідними компонентами вихлопу. У ньому враховані всі розміри і точки з'єднань. деталь монтується в вихлопну систему без додаткових складнощів.

Представлена запчастина системи вихлопу враховує всі параметри машини: тип і потужність мотора, модель і рік випуску, вид кузова. При покупці резонатора обов'язково важливо дотримати відповідність.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.