900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба проміжна Міні Ван (Mini One) 1.4i/1.6i 16V 00-06 (59.05) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 59.05

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,023 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mini
Модель: One
Тип кузова: Хетчбек
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 18101485992, 18107526612, 18307537082
Номер Bosal: 290-161
Час доставки: 1-3 дня

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
59.04
Polmostrow

4,361 грн.

Опис Труба проміжна Міні Ван (Mini One) 1.4i/1.6i 16V 00-06 (59.05) Polmostrow

Надійною трубка вихлопної системи автомашини може бути у випадках, якщо враховані три правила. Якщо трубка вихлопу виготовлена з хорошої сталі належної товщини, вона має захисне антикорозійне покриття, і всі монтажні і зварні роботи при її монтажі зроблені кваліфіковано. При таких умовах ви на довгий час забудете про проблеми з системою глушника вашого автомобіля. Саме таку трубу вихлопу ви можете купити у нас в інтернет магазині.

Ми представляємо трубу вихлопної системи для авто Міні Ван Хетчбек за привабливою вартістю і відмінної якості. Труба для Mini One - 59.05 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша компанія вже довгий період займається запчастинами вихлопної системи для авто різноманітних марок і моделей, наш багатий досвід дозволяє надати вам тільки найкращі варіанти по співвідношенню якості і ціни. Дана деталь не потребує доопрацювання при монтажі в систему глушника, вона розрахована на монтаж на штатне місце. Алюмінізірованной напилення дозволяє захистити деталь і збільшити їй термін експлуатації.

Вас цікавлять і інші елементи вихлопу для Міні Ван Хетчбек, їх також ви маєте можливість купити на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.