900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Ніссан Мікра (Nissan Micra) 1.0-1.4i; 1.5dCi 11/02-04/05 (15.239) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 15.239

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,987 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Nissan
Модель: Micra
Тип кузова: Хетчбек
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 20100-AY100
Номер Bosal: 145-117
Номер Walker: 22624
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Глушник Ніссан Мікра (Nissan Micra) 1.0-1.4i; 1.5dCi 11/02-04/05 (15.239) Polmostrow

Вашій Ніссан Мікра Хетчбек потрібна вихлопна труба і глушник, якісну і бюджетну запчастина ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині. Ми пропонуємо глушак Nissan Micra - 15.239 Polmostrow за приємною вартістю, виробництва - Польща.

Глушник зібраний з хорошою стали належної товщини і має додаткове антикорозійне покриття, зроблене заводським способом за особливою технологією. Це технологічне рішення дозволяє захистити деталь від руйнівних середовищ під час експлуатації автомобіля, а також збільшити термін використання виробу.

Цей компонент вихлопу розроблений спеціально під цю модель автомашини і при установці без труднощів стає на стандартне місце. У глушаке враховуються всі типорозміри, конфігурація і точки кріплення. Ця частина вихлопу розроблена з урахуванням типу і потужності силового агрегату автомашини цієї марки, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви можете розраховувати на професіоналізм наших менеджерів. Ми допоможемо вам правильно придбати глушник для вашого авто. Також у продажу є інші деталі на вихлопну систему Ніссан Мікра Хетчбек.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.