900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Рено Меган (Renault Megane)/Рено Сценик I (Renault Scenic I) 2.0e/1.9 D 96- (21.70) Polmostrow

Код товару: 21.70

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,601 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Renault
Модель: Megane
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 7700844685, 7700844687
Номер Bosal: 200-817
Номер Walker: 21166
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Рено Меган (Renault Megane)/Рено Сценик I (Renault Scenic I) 2.0e/1.9 D 96- (21.70) Polmostrow

У вас з'явилася потреба купити резонатор до авто Рено Меган, тоді вам слід розглянути варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми готові надати кращу вартість на резонатор глушника Renault Megane - 21.70 Polmostrow, країна виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має відмінну якість, яке досягається за допомогою застосування стали потрібної товщини. Внутрішні і зовнішні поверхні резонатора - середнього глушника мають додаткове антикорозійне покриття. Це дозволяє відчутно збільшити термін використання запчастини, а також на довгий період часу захистити резонатор від впливу агресивних чинників. На цій сторінці представлений до продажу саме такий варіант запчастини.

Резонатор розроблений конструкторами компанії виробника таким чином, щоб точно поєднуватися з рідними деталями системи глушника. У ньому враховані всі типорозміри і точки монтажу. виріб встановлюється в вихлопну систему без складнощів.

Дана деталь системи вихлопу враховує всі параметри автомобіля: тип і потужність двигуна, модель і рік випуску, вид кузова. При виборі резонатора обов'язково необхідно виконати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.