900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Резонатор Рено Шафран (Renault Safrane) 2.0; 2.2i kat 92-96 (21.211) Polmostrow

Код товару: 21.211

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,987 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Renault
Модель: Safrane
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 7700829532, 7700847155
Номер Bosal: 278-547
Номер Walker: 17284
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Рено Шафран (Renault Safrane) 2.0; 2.2i kat 92-96 (21.211) Polmostrow

У вас з'явилася необхідність купити резонатор до авто Рено Шафран, тоді вам має сенс детальніше вивчити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми можемо запропонувати хорошу вартість на резонатор глушника Renault Safrane - 21.211 Polmostrow, виробник - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову якість, яка стає можливим за рахунок використання стали необхідної товщини. Зовнішні та внутрішні поверхні резонатора - середнього глушника мають якісне антикорозійне напилення. Це дає можливість сильно збільшити термін використання деталі, а також на тривалий термін захистити резонатор від впливу агресивних середовищ. На цій сторінці є до продажу саме такий варіант резонатора.

Резонатор розроблений конструкторами підприємства виробника таким чином, щоб точно поєднуватися з рідними компонентами системи глушника. У ньому враховуються всі розміри і точки кріплення. виріб входить в систему вихлопу без додаткових складнощів.

Запропонована деталь вихлопної системи враховує всі параметри автомобіля: тип і потужність силового агрегату, модель і рік випуску, варіант кузова. При виборі резонатора обов'язково потрібно виконати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.