900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба середня Рено Еспейс I (Renault Espace I) 2.1TD 01/88 - 05/91 (21.313) Polmostrow

Код товару: 21.313

Виробник: Polmostrow

Ціна: 626 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Renault
Модель: Espace I
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 6025006052
Номер Bosal: 838-179
Номер Walker: 14255
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Труба середня Рено Еспейс I (Renault Espace I) 2.1TD 01/88 - 05/91 (21.313) Polmostrow

Оптимальною трубка вихлопної системи автомашини може бути в ситуаціях, якщо дотримані 3 правила. Якщо трубка вихлопу виготовлена з хорошої сталі відповідної товщини, вона має захисне антикорозійне напилення, і всі монтажні і зварні роботи при її кріпленні зроблені професійно. При таких умовах ви на довгий термін забудете про проблеми з вихлопною системою вашого авто. Саме таку трубу вихлопу ви можете купити у нас в інтернет магазині.

Ми пропонуємо трубу вихлопної системи для авто Рено еспейс 1 за оптимальною вартістю і хорошої якості. Труба для Renault Espace - 21.313 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша компанія вже тривалий час займається запчастинами вихлопної системи для автомобілів різних марок і моделей, наш багатий досвід дозволяє запропонувати вам тільки найкращі продукти по відношенню якості і ціни. Ця запчастина не вимагає змін при монтажі в систему вихлопу, вона розрахована на приєднання на рідне місце. Алюмінізірованной нанесення дозволяє захистити трубу і додати їй час служби.

Ви підшукуєте і інші елементи вихлопу для Рено еспейс 1, їх також ви можете вибрати на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.