900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Тойота Хайлюкс 2.4D (Toyota Hi-Lux 2.4D) (26.267) 01/90 Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 26.267

Виробник: Polmostrow

Ціна: 3,100 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Toyota
Модель: Hi-Lux
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 17430-3D180
Номер Bosal: 284-417
Номер Walker: 18306
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Глушник Тойота Хайлюкс 2.4D (Toyota Hi-Lux 2.4D) (26.267) 01/90 Polmostrow

До вашої Тойота Хайлюкс необхідна вихлопна труба і глушник, надійну і бюджетну запчастина ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Toyota Hi-Lux - 26.267 Polmostrow за прийнятною вартістю, виробник - Польща.

Глушник зроблений з якісної сталі належної товщини і має антикорозійне покриття, що наноситься заводським методом за особливою технологією. Це рішення дозволяє захистити запчастина від агресивних середовищ під час експлуатації машини, а також збільшити період використання деталі.

Глушник створений спеціально під цю модифікацію машини і при складанні без проблем стає на рідне місце. У ньому прораховані всі розміри, кути нахилу і точки кріплення. Запчастина сконструйована з урахуванням типу і потужності силового агрегату автомобіля цієї моделі, року випуску і типу кузова.

Ви можете розраховувати на професіоналізм наших менеджерів. Ми допоможемо вам правильно вибрати глушник для вашого авто. Також у продажу є інші компоненти вихлопу на систему вихлопу Тойота Хайлюкс.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.