900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Система Крайслер Вояджер (Chrysler Voyager) 2.5TD 96-2000 (45.06) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 45.06

Виробник: Polmostrow

Ціна: 3,899 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Chrysler
Модель: Voyager
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 4486632
Номер Bosal: 286-143
Номер Walker: 22508
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Система Крайслер Вояджер (Chrysler Voyager) 2.5TD 96-2000 (45.06) Polmostrow

Запчастини високої якості для системи глушника вашого авто Крайслер Вояджер на довгий час позбавлять вас від виходу з ладу цього вузла. Якщо ви хочете заощадити на глушнику і не втратити в якості, тоді купите систему (глушник + резонатор) в нашому інтернет магазині. Наша фірма займається реалізацією автозапчастин вже довгий час, а елементи системи вихлопу наша спеціалізація, тому ми представляємо вам тільки перевірених виробників. В даному випадку ми хочемо вам запропонувати систему для Chrysler Voyager - 45.06 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Система глушник разом з резонатором реалізуються в комплекті. Вони з високою точністю відповідають промисловим оригінальним компонентам і створені так, щоб ефективно заглушати звукову хвилю і не утворювати надлишкового зворотного тиску вихлопних газів.

З установкою системи зможе впоратися навіть недосвідчений автомеханік, так як в ній враховані кріпильні місця і положення під кузовом автомобіля точно такі ж, як рідні глушник і резонатор.

Вам хочеться отримати більше інформації про цю запчастини в нашому магазині, тоді просто зателефонуйте до нас. Ми із задоволенням допоможемо вам придбати кращий варіант для вашого авто.

У нас у продажу також є і інші запчастини на систему глушника Крайслер Вояджер.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.