900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Крайслер Себринг (Chrysler Sebring) 2.5 95-00 (45.20) Polmostrow

Код товару: 45.20

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,998 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Chrysler
Модель: Sebring
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Крайслер Себринг (Chrysler Sebring) 2.5 95-00 (45.20) Polmostrow

У вас з'явилася необхідність купити резонатор до автомобіля Крайслер Себрнг Седан, тоді вам слід розглянути варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми готові надати чудову вартість на резонатор глушника Chrysler Sebring - 45.20 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має відмінну якість, яке стає можливим за рахунок застосування стали необхідної товщини. Внутрішні і зовнішні поверхні резонатора - середнього глушника мають якісне антикорозійне нанесення. Це дозволяє сильно збільшити термін експлуатації деталі, а також на тривалий термін захистити резонатор від дії агресивних чинників. На цій сторінці запропонований до продажу саме цей варіант деталі.

Резонатор розроблений конструкторами компанії виробника таким чином, щоб точно поєднуватися з оригінальними елементами системи глушника. У ньому враховані всі габарити і точки кріплення. Запчастина входить в вихлопну систему без додаткових складнощів.

Представлена запчастина системи глушника враховує всі характеристики автомобіля: тип і потужність двигуна, модель і рік випуску, варіант кузова. При замовленні резонатора обов'язково потрібно виконати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.