900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Газон 52 Чернівці (Rk)

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: Гл. Газон 52 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,015 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Газон
Модель: 52
Тип кузова: Вантажівка
Тип техніки: Вантажний автомобіль
Деталь: Глушник
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Глушник Газон 52 Чернівці (Rk)

Відчутно переплачувати за запчастина при ремонті системи глушника, якщо ви хочете поставити стоковий глушник, немає бажання. При цьому втратити в якості теж буде неправильно, так як через деякий проміжок часу вихлопна система вашого автомобіля знову зажадає ремонту. Саме тому ми підібрали в нашому інтернет магазині деталі, які чудово влаштують вас за поєднанням якості і вартості. На цій сторінці ви можете придбати глушник ГАЗОН 52 Вантажівка. Ми продаємо вироби зарекомендованих часом виробників.

Глушник для ГАЗ 52 - Гл. Газон 52 RK має країну виробника - Україна. При його створенні була використана чудова сталь стандартної товщини, що дає можливість прослужити деталі досить довгий час без потреби заміни. У глушаке враховані точки і особливості кріплення, а також всі установчі розміри. Ви хочете встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на рідне місце без зайвих труднощів.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за параметрами зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від двігателяотработанних газів.

Якщо вам необхідна більш повна інформація про цю запчастини, тоді вам необхідно звернутися до наших фахівців. Ми допоможемо вам придбати потрібну запчастину точно.

Ви шукайте інші запчастини на систему глушника ГАЗОН 52 Вантажівка, тоді подивіться відповідні варіанти у нас на сайті.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.