900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор БМВ Е30 (BMW E30) (03.04) Чернівці (Rk)

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 03.04 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,270 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: BMW
Модель: E30
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 18 12 1 176 990
Номер Bosal: 283-907
Номер Walker: 09151
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
03.04
Polmostrow

2,083 грн.

Опис Резонатор БМВ Е30 (BMW E30) (03.04) Чернівці (Rk)

Далеко не завжди недорога запчастина системи вихлопу автомобіля повинна бути поганої якості. Тут необхідно брати до уваги також товщину стали і рівень збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами пошуку надійного за низькою вартістю резонатора для {автомобіля БМВ Е30, тоді вам обов'язково необхідно розглянути дану позицію, представлену в нашому інтернет магазині. Ми маємо великий досвід продажу запчастин системи вихлопу, тому зосередилися на асортименті тільки відомих виробників. Не виключенням стане і резонатор - середній глушник для Bmw 3-Series - 03.04 RK, країна виробник - Україна.

При виробництві цього додаткового глушника (резонатора) використовувалася тільки хороша сталь класичної товщини, а також збережена цілком його конфігурація і розміри. При заміні старого резонатора на наш новий ви не зламаєте налаштувань заводу виробника автомашини по нормам шуму і характеристикам опору руху вихлопних газів по системі глушника.

Вірно купити новий резонатор дуже важливо. Слід врахувати характеристики силового агрегату авто, вид кузова і ряд інших характеристик. Якщо у вас є труднощі в такому питанні, то ви можете покластися на нашу фірму. Ми допоможемо вам зробити оптимальний вибір, а також дамо вигідну ціну!

Вам також необхідні інші компоненти вихлопу до БМВ Е30, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.