900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Форд Сієрра (Ford Sierra) (08.289) Чернівці (Rk)

Код товару: 08.289 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,119 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Ford
Модель: Sierra
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 6181299
Номер Bosal: 154-895
Номер Walker: 13067
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
08.289
Polmostrow

1,450 грн.

Опис Глушник Форд Сієрра (Ford Sierra) (08.289) Чернівці (Rk)

Відчутно переплачувати за нову деталь при ремонті системи глушника, якщо ви хочете змонтувати стоковий глушник, немає бажання. Однак упустити в якості теж буде помилкою, так як через деякий період часу система вихлопу вашого автомобіля знову зажадає ремонту. Саме тому ми пропонуємо в нашому інтернет магазині запчастини, які чудово влаштують вас за поєднанням якості і вартості. Тут ви можете замовити глушник Форд Сієрра. Ми пропонуємо вироби перевірених часом виробників.

Глушник для Ford Sierra - 08.289 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана чудова сталь нормованої товщини, що дає можливість прослужити виробу кілька років без потреби заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі типорозміри. Ви збираєтеся встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона стане на штатне місце без додаткових труднощів.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника авто за рівнем зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від двігателявихлопних газів.

Якщо вам потрібна більш розгорнута інформація про цю запчастини, тоді вам варто звернутися до наших менеджерів. Ми зможемо допомогти вам придбати потрібну запчастину вірно.

Ви підшукуєте інші компоненти на систему глушника Форд Сієрра, тоді розгляньте відповідні позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.