900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Форд Сієрра (Ford Sierra) (08.31) Чернівці (Rk)

Код товару: 08.31 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,551 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Ford
Модель: Sierra
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 6161558
Номер Bosal: 288-851
Номер Walker: 09575
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
08.31
Polmostrow

2,714 грн.

Опис Резонатор Форд Сієрра (Ford Sierra) (08.31) Чернівці (Rk)

Не завжди бюджетна деталь системи глушника автомобіля повинна бути низької якості. Тут необхідно враховувати також товщину стали і рівень збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами вибору хорошого за бюджетною вартості резонатора для {автомобіля Форд Сієрра, тоді вам обов'язково потрібно вибрати дану позицію, запропоновану в нашому інтернет магазині. Ми маємо великий досвід реалізації запчастин системи глушника, тому зосередилися на асортименті тільки відомих виробників. Не виключенням стане і резонатор - середній глушник для Ford Sierra - 08.31 RK, країна виробник - Україна.

При розробці даного додаткового глушника (резонатора) застосовувалася тільки відмінна сталь класичної товщини, а також збережена цілком його зовнішній вигляд і габаритні розміри. При монтажі старого резонатора на наш новий ви не порушите налаштувань заводу виробника автомашини по нормам шуму і параметрам опору руху вихлопних газів по системі вихлопу.

Правильно вибрати новий резонатор дуже важливо. Слід врахувати характеристики мотора авто, варіант кузова і ряд інших технічних параметрів. Якщо у вас є проблеми в такому питанні, то ви можете спертися на нашу фірму. Ми підкажемо як вам зробити правильний вибір, а також запропонуємо відмінну ціну!

Вам також потрібні інші запчастини вихлопу до Форд Сієрра, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.