900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Форд Сієрра (Ford Sierra) (08.55) Чернівці (Rk)

Код товару: 08.55 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,541 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Ford
Модель: Sierra
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 1643406, 5020695, 6162050
Номер Bosal: 289-853
Номер Walker: 12045
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
08.558
Polmostrow

2,371 грн.

Опис Резонатор Форд Сієрра (Ford Sierra) (08.55) Чернівці (Rk)

Не обов'язково дешева деталь вихлопної системи автомобіля повинна бути незадовільної якості. Тут потрібно враховувати також товщину стали і виконання рівня збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами вибору надійного за бюджетною вартості резонатора для {автомобіля Форд Сієрра, тоді вам обов'язково необхідно вибрати дану позицію, представлену в нашому інтернет магазині. Ми маємо чималий досвід продажу елементів системи глушника, тому сфокусувалися на асортименті тільки відомих брендів. Не виключенням буде і резонатор - середній глушник для Ford Sierra - 08.55 RK, країна виробник - Україна.

При виготовленні цього додаткового глушника (резонатора) застосовувалася тільки відмінна сталь потрібної товщини, а також збережена з усіма деталями його конфігурація і розміри. При установці старого резонатора на наш новий ви не зламаєте налаштувань заводу виробника автомобіля за рівнем шуму і характеристикам опору потоку відпрацьованих газів по системі глушника.

Правильно придбати новий резонатор дуже важливо. Слід не забути характеристики силового агрегату авто, вид кузова і ряд інших параметрів. Якщо у вас є труднощі в даному питанні, то ви можете покластися на наш досвід. Ми підкажемо як вам зробити правильний вибір, а також запропонуємо вигідну ціну!

Вам також необхідні інші компоненти вихлопу до Форд Сієрра, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.