900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Опель Корса Б (Opel Corsa B) Combo (17.135) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.135 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,191 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Corsa B
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 5852957
Номер Bosal: 185-439
Номер Walker: 19357
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Опель Корса Б (Opel Corsa B) Combo (17.135) Чернівці (Rk)

Особливо переплачувати за запчастина при ремонті вихлопної системи, якщо ви розраховуєте встановити стоковий глушник, не хочеться. Однак втратити в якості теж буде неправильно, так як через нетривалий проміжок часу система глушника вашого авто знову зажадає ремонту. Саме тому ми розмістили в нашому інтернет магазині запчастини, які відмінно влаштують вас за поєднанням якості і вартості. Тут ви можете замовити глушник Опель Корса Б. Ми пропонуємо деталі перевірених часом виробників.

Глушник для Opel Corsa - 17.135 RK має країну виробника - Україна. При його створенні була використана хороша сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити виробу кілька років без потреби заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі типорозміри. Ви збираєтеся закріпити нашу вихлопну трубу самостійно, тоді можете розраховувати на те, що вона закріпиться на штатне місце без додаткових доробок.

Начинка глушника відповідає всім вимогам виробника авто за характеристиками зниження шуму і сприяє належному відведення від двігателявихлопних газів.

Якщо вам необхідна більш повна інформація про дану запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших менеджерів. Ми допоможемо вам підібрати потрібну деталь вірно.

Ви шукайте інші компоненти на систему вихлопу Опель Корса Б, тоді розгляньте відповідні варіанти у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.