900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Опель Кадет (Opel Kadett) (17.27) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.27 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,119 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Kadett
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 852063, 852817, 852820, 90233027, 90233028, 90399031, 97047911
Номер Bosal: 281-023
Номер Walker: 09593
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
17.279
Polmostrow

2,654 грн.

Опис Резонатор Опель Кадет (Opel Kadett) (17.27) Чернівці (Rk)

Не обов'язково недорога запчастина системи вихлопу авто повинна бути низької якості. Тут потрібно врахувати також товщину стали і якість збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами пошуку хорошого по малій вартості резонатора для {автомобіля Опель Кадет, тоді вам обов'язково потрібно вибрати дану позицію, запропоновану в нашому інтернет магазині. Ми маємо великий досвід реалізації запчастин системи глушника, тому зосередилися на асортименті тільки відомих брендів. Не виключенням стане і резонатор - середній глушник для Opel Kadett - 17.27 RK, виробник - Україна.

При розробці цього додаткового глушника (резонатора) використовувалася тільки відмінна сталь потрібної товщини, а також збережена цілком його конфігурація і габарити. При монтажі старого резонатора на наш новий ви не зламаєте налаштувань заводу виробника автомашини за рівнем шуму і параметрам опору руху вихлопних газів по системі глушника.

Правильно підібрати новий резонатор дуже важливо. Слід не забути параметри двигуна авто, тип кузова і ряд інших параметрів. Якщо у вас є труднощі в цьому питанні, то ви можете спертися на нашу фірму. Ми підкажемо як вам зробити правильний вибір, а також дамо вигідну ціну!

Вам також потрібні інші запчастини вихлопу до Опель Кадет, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.