900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Опель Рекорд (Opel Record) kombi (17.48) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.48 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,069 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Record
Тип кузова: Універсал
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Опель Рекорд (Opel Record) kombi (17.48) Чернівці (Rk)

Відчутно переплачувати за нову деталь при ремонті системи глушника, якщо ви хочете поставити стоковий глушник, не хочеться. При цьому упустити в якості теж буде неправильно, так як через нетривалий період часу система глушника вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми розмістили в нашому інтернет магазині запчастини, які відмінно влаштують вас за поєднанням якості і вартості. У цьому розділі ви можете купити глушник Опель Рекорд Універсал. Ми продаємо деталі зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Opel Rekord - 17.48 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана хороша сталь нормованої товщини, що дозволяє прослужити деталі кілька років без потреби заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі типорозміри. Ви бажаєте закріпити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на класичне місце без додаткових труднощів.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за параметрами зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від двігателяотработанних газів.

Якщо вам потрібна більш вся інформація про цю деталь, тоді вам має сенс звернутися до наших фахівців. Ми допоможемо вам придбати потрібну деталь вірно.

Ви підшукуєте інші запчастини на вихлопну систему Опель Рекорд Універсал, тоді подивіться відповідні варіанти у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.