900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Сеат Толедо (Seat Toledo) 91-97 1.8i kat (23.06) Чернівці (Rk)

Код товару: 23.06 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,322 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Seat
Модель: Toledo
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 1L0253609D, 1L0253609E
Номер Bosal: 281-699
Номер Walker: 16992,17003
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
23.06
Polmostrow

2,083 грн.

Опис Глушник Сеат Толедо (Seat Toledo) 91-97 1.8i kat (23.06) Чернівці (Rk)

Відчутно переплачувати за нову деталь при ремонті системи вихлопу, якщо ви хочете поставити стоковий глушник, не хочеться. При цьому втратити в якості теж буде помилкою, так як через нетривалий проміжок часу система глушника вашого автомобіля знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми розмістили в нашому інтернет магазині запчастини, які чудово підійдуть по поєднанню якості та вартості. На цій сторінці ви можете замовити глушник Сеат Толедо. Ми пропонуємо деталі зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Seat Toledo - 23.06 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана якісна сталь стандартної товщини, що дозволяє прослужити виробу кілька років без потреби заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі установчі розміри. Ви хочете встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на класичне місце без додаткових клопотів.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника авто за параметрами зниження шуму і сприяє оптимальному відведенню від моторавихлопних газів.

Якщо вам потрібна більш розгорнута інформація про дану запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших фахівців. Ми допоможемо вам вибрати потрібну деталь вірно.

Ви шукайте інші компоненти на вихлопну систему Сеат Толедо, тоді подивіться відповідні позиції у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.