900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Фольксваген Пассат (Volkswagen Passat) B3 Чернівці (30.19 RK)

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 30.19 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,342 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Passat
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 357253609, 357253609G
Номер Bosal: 279-483
Номер Walker: 14428
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
30.194
Polmostrow

2,659 грн.

Опис Глушник Фольксваген Пассат (Volkswagen Passat) B3 Чернівці (30.19 RK)

Особливо переплачувати за запчастина при ремонті системи глушника, якщо ви плануєте встановити стоковий глушник, немає бажання. Однак втратити в якості теж буде неправильно, так як через невеликий проміжок часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми пропонуємо в нашому інтернет магазині вироби, які чудово влаштують вас за поєднанням якості і вартості. Тут ви можете замовити глушник Фольксваген Пассат. Ми продаємо деталі зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Volkswagen Passat - 30.19 RK має країну виробника - Україна. При його створенні була використана чудова сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити деталі кілька років без потреби заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви збираєтеся змонтувати нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона стане на класичне місце без зайвого клопоту.

Внутрішня частина глушника відповідає всім нормам виробника авто за характеристиками зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від моторавихлопних газів.

Якщо вам потрібна більш повна інформація про дану запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших фахівців. Ми зможемо допомогти вам придбати потрібну запчастину точно.

Ви шукайте інші деталі на систему глушника Фольксваген Пассат, тоді щоб дізнатися про процедуру позиції у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.