900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Фольксваген Транспортер IV (Volkswagen Transporter IV) Чернівці (30.213 RK)

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 30.213 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,202 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Transporter IV
Тип техніки: Автобус
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 044253409F
Номер Bosal: 281-747,281-891
Номер Walker: 18269,19694
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Фольксваген Транспортер IV (Volkswagen Transporter IV) Чернівці (30.213 RK)

Далеко не завжди бюджетна запчастина вихлопної системи автомобіля повинна бути поганої якості. Тут необхідно брати до уваги також товщину стали і якість збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами пошуку якісного за низькою вартістю резонатора для {автомобіля Фольксваген Т4, тоді вам обов'язково слід вивчити дану позицію, представлену в нашому інтернет магазині. Ми маємо величезний досвід реалізації компонентів вихлопної системи, тому сфокусувалися на продукції тільки відомих виробників. Не виключенням буде і резонатор - середній глушник для Volkswagen Transporter - 30.213 RK, країна виробник - Україна.

При виготовленні даного додаткового глушника (резонатора) використовувалася тільки якісна сталь належної товщини, а також збережена з усіма деталями його зовнішній вигляд і розміри. При установці старого резонатора на наш новий ви не зламаєте налаштувань заводу виробника автомашини за рівнем шуму і параметрам опору руху вихлопних газів по системі вихлопу.

Вірно вибрати новий резонатор дуже важливо. Слід враховувати параметри силового агрегату авто, вид кузова і ряд інших характеристик. Якщо у вас є проблеми в даному питанні, то ви можете покластися на нас. Ми підкажемо як вам зробити оптимальний вибір, а також запропонуємо хорошу ціну!

Вам також потрібні інші елементи вихлопу до Фольксваген Т4, їх ви теж можете вибрати у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.