900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Дачія Логан/Рено Логан (Dacia Logan/Renault Logan) (02.10) Mcv, Van 1.4/1.6 MPI

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 02.10

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,227 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Dacia
Модель: Logan
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 6001549415
Номер Bosal: 200-005
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Глушник Дачія Логан/Рено Логан (Dacia Logan/Renault Logan) (02.10) Mcv, Van 1.4/1.6 MPI

Для вашого Дачія Логан потрібно вихлопна труба і глушник, нову і за низькою ціною деталь ви можете купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Dacia Logan - 02.10 Polmostrow за прийнятною вартістю, країна виробник - Польща.

Глушник зроблений з якісної сталі належної товщини і має антикорозійне напилення, зроблене заводським способом за спеціальною технологією. Це технологічне рішення дозволяє захистити виріб від агресивних середовищ при експлуатації автомобіля, а також збільшити термін використання виробу.

Глушник сконструйований спеціально під цю модифікацію автомашини і при складанні без зайвого клопоту монтується на рідне місце. У ньому прораховані всі габарити, кути нахилу і точки з'єднання з кузовом. Деталь сконструйована з урахуванням характеристик і потужності мотора автомашини цієї марки, року випуску і модифікації кузова.

Ви маєте право розраховувати на підтримку наших менеджерів. Ми зможемо допомогти вам точно придбати глушник для вашого авто. Також у продажу є інші компоненти вихлопу на систему глушника Дачія Логан.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.