900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Тойота Ленд Крузер (Toyota Land Cruiser) (26.293) 4.2 TD Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 26.293

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,987 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Toyota
Модель: Land Cruiser
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 17405-17020
Номер Bosal: 281-653
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Резонатор Тойота Ленд Крузер (Toyota Land Cruiser) (26.293) 4.2 TD Polmostrow

Ви хочете купити резонатор до авто Тойота Ленд Круізер, тоді вам неодмінно варто вибрати варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми можемо дати оптимальну вартість на резонатор глушника Toyota Land Cruiser - 26.293 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову властивість, яке виходить за рахунок застосування стали необхідної товщини. Внутрішні і зовнішні поверхні резонатора - середнього глушника мають якісне антикорозійне нанесення. Це дозволяє відчутно збільшити термін використання деталі, а також на довгий період часу захистити резонатор від дії агресивних чинників. Тут представлений до продажу саме такий варіант запчастини.

Резонатор розроблений конструкторами фірми виробника таким чином, щоб точно збігатися з рідними деталями вихлопної системи. У ньому враховані всі габаритні розміри і точки з'єднань. деталь входить в систему глушника без додаткових складнощів.

Дана запчастина системи вихлопу враховує всі технічні характеристики машини: тип і потужність силового агрегату, модель і рік випуску, варіант кузова. При замовленні резонатора обов'язково важливо врахувати це відповідність.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.