900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Система (гл. + Рез.) Тойота Каріна Е 1.6i-16V (Toyota Carina E 1.6i-16V) (26.263) Польща Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 26.263

Виробник: Polmostrow

Ціна: 4,177 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Toyota
Модель: Carina E
Тип кузова: Седан/Комбі
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 17430-02150
Номер Bosal: 228-217,280-909,280-919
Номер Walker: 22158,22159,22160
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Система (гл. + Рез.) Тойота Каріна Е 1.6i-16V (Toyota Carina E 1.6i-16V) (26.263) Польща Polmostrow

Запчастини хорошої якості для системи глушника вашого авто Тойота Каріна на довгий час позбавлять вас від поломок цього вузла. Якщо ви хочете заощадити на глушнику і не втратити в якості, тоді придбайте систему (глушник + резонатор) в нашому інтернет магазині. Наш магазин займається реалізацією автозапчастин вже довгий термін, а елементи системи глушника наша спеціалізація, тому ми пропонуємо вам тільки перевірених виробників. В даному випадку ми хочемо вам запропонувати систему для Toyota Carina - 26.263 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Система глушник разом з резонатором пропонуються в комплекті. Вони з великою точністю відповідають заводським оригінальним деталям і створені так, щоб ефективно глушити звукову хвилю і не створювати надмірного зворотного тиску вихлопних газів.

З монтажем системи зуміє впоратися навіть початківець механік, так як в ній передбачені кріпильні місця і положення під кузовом авто в точності такі ж, як рідні глушник і резонатор.

Вам потрібно більше інформації про цю позицію в нашому магазині, тоді просто зверніться до нас. Ми з радістю допоможемо вам підібрати оптимальний варіант для вашого авто.

У нас у продажу також є і інші запчастини на систему глушника Тойота Каріна.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.