900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник ЗАЗ Форза (Forza) седан Чернівці (Rk) Алюмінізована сталь

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 10772

Виробник: SKS

Ціна: 1,248 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Україна
Марка: ЗАЗ
Модель: Форза
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Номер Bosal: 218-005
Номер Walker: 0100054
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
10764
SKS

1,124 грн.

218-005
Bosal

1,356 грн.

Опис Глушник ЗАЗ Форза (Forza) седан Чернівці (Rk) Алюмінізована сталь

Сильно переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви хочете встановити стоковий глушник, не хочеться. При цьому втратити в якості теж буде неправильно, так як через деякий проміжок часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми підібрали в нашому інтернет магазині запчастини, які чудово влаштують вас за поєднанням якості і вартості. На цій сторінці ви можете замовити глушник ЗАЗ Форза Седан. Ми представляємо вироби перевірених часом виробників.

Глушник для ЗАЗ Forza - Гл. Forza sed AL sks має країну виробника - Україна. При його складанні була використана хороша сталь стандартної товщини, що дає можливість прослужити деталі досить довгий час без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і особливості кріплення, а також всі типорозміри. Ви хочете встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона закріпиться на штатне місце без зайвих доробок.

Внутрішня частина глушника відповідає всім вимогам виробника автомобіля за рівнем зниження шуму і сприяє належному відведення від моторавихлопних газів.

Якщо вам потрібно більше розгорнута інформація про цю деталь, тоді вам має сенс звернутися до наших менеджерів. Ми допоможемо вам підібрати потрібну запчастину точно.

Ви шукайте інші запчастини на вихлопну систему ЗАЗ Форза Седан, тоді подивіться відповідні позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.