900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба з'єднувальна Фіат Гранде Пунто (Fiat Grande Punto) 1.3 D 05-10 (07.437) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 07.437

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,589 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Grande Punto
Тип кузова: Хетчбек
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 51782332, 51801133, 55702043, 5854365
Номер Bosal: 950-043

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Труба з'єднувальна Фіат Гранде Пунто (Fiat Grande Punto) 1.3 D 05-10 (07.437) Polmostrow

Надійною трубка вихлопної системи авто може бути в ситуаціях, якщо дотримані 3 правила. Якщо трубка вихлопу зроблена з відмінною стали належної товщини, вона має додаткове антикорозійне напилення, і все настановні і зварні роботи при її кріпленні зроблені кваліфіковано. При таких умовах ви надовго забудете про проблеми з системою глушника вашого авто. Саме таку трубу вихлопу ви можете купити у нас в інтернет магазині.

Ми представляємо трубу вихлопної системи для автомобіля Фіат Гранде Пунто Хетчбек за найкращою вартості і гарної якості. Труба для Fiat Grande Punto - 07.437 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша компанія вже довгий період займається запчастинами системи вихлопу для авто різноманітних марок і моделей, наш досвід дозволяє надати вам тільки найкращі варіанти за критерієм якості і ціни. Дана труба не вимагає змін при кріпленні в систему вихлопу, вона розрахована на установку на штатне місце. Алюмінізірованной нанесення дозволяє захистити запчастина і збільшити їй термін служби.

Ви шукайте і інші вузли вихлопу для Фіат Гранде Пунто Хетчбек, їх також ви маєте можливість вибрати на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.