900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба середня Опель Мерива А (Opel Meriva A) 1.7 D 03-05 (17.642) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 17.642

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,072 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Opel
Модель: Meriva A
Тип кузова: Компактвен
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 5852196, 93335164
Номер Bosal: 090-078

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Труба середня Опель Мерива А (Opel Meriva A) 1.7 D 03-05 (17.642) Polmostrow

Оптимальною трубка вихлопної системи автомашини може бути в ситуаціях, якщо дотримані 3 вимоги. Якщо трубка вихлопу зроблена з відмінною стали стандартної товщини, вона має додаткове антикорозійне покриття, і всі монтажні і зварні роботи при її кріпленні зроблені високопрофесійно. При цих вимогах ви надовго забудете про проблеми з системою глушника вашого автомобіля. Саме таку трубу вихлопу ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині.

Ми представляємо трубу вихлопної системи для автомобіля Опель Мерива А Компактвен за вигідною вартості і чудової якості. Труба для Opel Meriva A - 17.642 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша компанія вже довгий час займається деталями вихлопної системи для авто різноманітних марок і моделей, наш багатий досвід дозволяє надати вам тільки найкращі продукти за критерієм якості і ціни. Ця деталь не потребує доопрацювання при монтажі в вихлопну систему, вона розрахована на монтаж на класичне місце. Антикорозійне напилення дозволяє захистити трубку і додати їй час служби.

Ви підшукуєте і інші компоненти вихлопу для Опель Мерива А Компактвен, їх також ви маєте можливість придбати на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.