900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Опель Сигнум (Opel Signum) 1.8 03-08 (17.75) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 17.75

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,098 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Opel
Модель: Signum
Тип кузова: Універсал
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 13113874, 13172612, 5852236, 5852573
Номер Bosal: 284-383
Номер Walker: 23523

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
17.73
Polmostrow

4,592 грн.

Опис Резонатор Опель Сигнум (Opel Signum) 1.8 03-08 (17.75) Polmostrow

У вас з'явилася необхідність купити резонатор до авто Опель Сигнум Універсал, тоді вам неодмінно варто замовити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми готові надати оптимальну вартість на резонатор глушника Opel Signum - 17.75 Polmostrow, країна виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має хорошу якість, яке виходить за рахунок використання стали потрібної товщини. Зовнішні та внутрішні поверхні резонатора - середнього глушника мають якісне антикорозійне напилення. Це дає можливість сильно збільшити термін використання виробу, а також на великий період часу захистити резонатор від впливу агресивних середовищ. У цьому розділі є до продажу саме такий варіант вироби.

Резонатор розроблений конструкторами підприємства виробника таким чином, щоб точно поєднуватися з вже встановленими деталями системи глушника. У ньому дотримані всі розміри і точки монтажу. Запчастина входить в вихлопну систему без доробок.

Запропонована запчастина системи вихлопу враховує всі параметри машини: тип і потужність двигуна, модель і рік випуску, варіант кузова. При виборі резонатора обов'язково потрібно виконати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.