900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Субару Форестер 4x4 2.0 98-02 (Subaru Forester 4x4 2.0 98-02) (46.19) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 46.19

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,467 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Subaru
Модель: Forester
Тип кузова: Позашляховик
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 44305FC020

Опис Глушник Субару Форестер 4x4 2.0 98-02 (Subaru Forester 4x4 2.0 98-02) (46.19) Polmostrow

Для вашого Субару Форестер Позашляховик необхідна вихлопна труба і глушник, нову і недорогу запчастина ви можете купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Subaru Forester - 46.19 Polmostrow по хорошій вартості, країна виробник - Польща.

Глушник зібраний з якісної сталі належної товщини і має додаткове захисне напилення, зроблене заводським способом за особливою технологією. Це технологічне рішення надає можливість захистити виріб від руйнівних середовищ під час експлуатації автомобіля, а також збільшити термін роботи вироби.

Цей елемент вихлопу створений спеціально під цю модель авто і при установці без зайвого клопоту встановлюється на штатне місце. У ньому враховуються всі габарити, конфігурація і точки приєднання. Запчастина сконструйована з урахуванням типу і потужності двигуна авто цієї марки, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви можете розраховувати на професіоналізм наших фахівців. Ми допоможемо вам без помилок вибрати глушник для вашого автомобіля. Також у продажу є інші компоненти вихлопу на систему глушника Субару Форестер Позашляховик.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.