900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Сітроен Евазіон (Citroen Evasion)/Сітроен Джампі (Citroen Jumpy); Фіат Скудо (Fiat Scudo); Peugeot Expert (Пежо Експерт)/Пежо 806 (Peugeot 806) 1.9D; 2.0HDi 05/00-03 (04.271) Чернівці Rk

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 04.271 Rk

Виробник: SKS

Ціна: 1,423 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Citroen
Модель: Jumpy
Тип кузова: Мінівен
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 1717.EY
Номер Bosal: 900-031

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
04.271
Polmostrow

1,397 грн.

Опис Резонатор Сітроен Евазіон (Citroen Evasion)/Сітроен Джампі (Citroen Jumpy); Фіат Скудо (Fiat Scudo); Peugeot Expert (Пежо Експерт)/Пежо 806 (Peugeot 806) 1.9D; 2.0HDi 05/00-03 (04.271) Чернівці Rk

Не обов'язково дешева запчастина системи вихлопу автомобіля повинна бути поганої якості. Тут слід брати до уваги також товщину стали і виконання рівня збірки. Якщо ви зіткнулися з проблемою вибору хорошого за низькою вартістю резонатора для {автомобіля Сітроен Джампі Мінівен, тоді вам обов'язково слід вивчити дану позицію, запропоновану в нашому інтернет магазині. Ми маємо великий досвід реалізації елементів вихлопної системи, тому зосередилися на продукції тільки популярних виробників. Не виключенням стане і резонатор - середній глушник для Citroen Jumpy - 04.271 Rk, виробник - Україна.

При виготовленні даного додаткового глушника (резонатора) використовувалася тільки хороша сталь потрібної товщини, а також збережена з усіма деталями його зовнішній вигляд і габаритні розміри. При монтажі старого резонатора на наш новий ви не расстроете налаштувань заводу виробника автомобіля по силі шуму і параметрам опору руху вихлопних газів по системі глушника.

Точно підібрати новий резонатор дуже важливо. Слід враховувати параметри мотора авто, тип кузова і ряд інших технічних параметрів. Якщо у вас є проблеми в такому питанні, то ви можете спертися на нас. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір, а також дамо вигідну ціну!

Вам також потрібні інші елементи вихлопу до Сітроен Джампі Мінівен, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.